مطالب اینترنتی
صفحه نخست         تماس با مدیر         پست الکترونیک        RSS         ATOM
 
 


برترین ها – الهام مظفری: کیک پرتقالی سیسیلی یک دسر‌ خوشمزه است که خوردن آن با چای یا قهوه در هر فصلی می‌چسبد. این کیک شامل یک پرتقال کامل شامل آب، پوست و پالپ آن می‌شود و هرکسی که آن را درست کند حتما دوست خواهد داشت.

البته فراموش نکنید که هرچه پرتقالتان خوشمزه تر باشد کیکتان هم بهتر می شود. بهترین حالت این است که یک پرتقال شیرین و آبدار و ارگانیک پیدا کنید. پیشنهاد می‌کنیم حتما این کیک را در فصل مرکبات امتحان کنید.

کیک پرتقالی سیسیلی با استفاده از همه قسمت‌های پرتقال
مواد لازم:

  • ۳ عدد تخم مرغ
  • ۲۵۰ گرم شکر
  • ۲۷۵ گرم آرد
  • دو و نیم قاشق قاشق چایخوری بیکینگ پودر
  • ۱۰۰ گرم کره آب شده
  • ۱۱۰ گرم ماست یونانی ساده
  • یک عدد پرتقال ارگانیک شسته و خرده شده (با پوست، اما دانه‌ها را خارج کنید) به وزن حدود ۳۰۰ گرم

مواد لازم برای لعاب:

  • آب یک پرتقال ارگانیک
  • ۱۰۰ گرم شکر

کیک پرتقالی سیسیلی با استفاده از همه قسمت‌های پرتقال

طرز تهیه:

1. فر را روی دمای ۳۵۰ درجه فارنهایت یا ۱۷۵ درجه سانتیگراد تنظیم کنیم. قالب فر خود را با روغن اسپری و چرب کنید سپس روی آن کاغذ روغنی گذاشته و دوباره روی کاغذ هم روغن اسپری کنید.

2. شکر و تخم مرغ را در یک کاسه بزرگ بریزید و با همزن هم بزنید تا زمانی که روشن و پف کرده شود.

3. آرد و بیکینگ پودر را الک کنید و سپس همراه با کره آب شده درون کاسه مخلوط تخم و شکر بریزید.

4. مخلوط را کاملا هم بزنید تا آمیخته شود و سپس ماست را اضافه کرده و با قاشق هم بزنید.

کیک پرتقالی سیسیلی با استفاده از همه قسمت‌های پرتقال

5. پرتقال‌های خرد شده را داخل یک مخلوط کن بریزید تا وقتی به شکل پوره درآید. همان طور که در شکل زیر به نظر می‌رسد.

کیک پرتقالی سیسیلی با استفاده از همه قسمت‌های پرتقال

6. پرتقال را به مخلوط کیک اضافه کنید و با قاشق هم بزنید تا کاملا ترکیب شود و سپس خمیر را در قالبتان بریزید.

کیک پرتقالی سیسیلی با استفاده از همه قسمت‌های پرتقال

7. به مدت ۵۰ تا ۶۰ دقیقه بپزید، اما قبل از اینکه کیک را از فر خارج کنید یک قطعه از آن را با چنگال امتحان کنید تا مطمئن شوید پخته است. بگذارید به مدت ۱۵ دقیقه سرد شود و بعد از قالب خارج کنید.

کیک پرتقالی سیسیلی با استفاده از همه قسمت‌های پرتقال

8. برای آماده کردن لعاب شکر را در آب پرتقال ذوب کنید و چند دقیقه بگذارید تا جوش بیاید و به شکل شربت شود. با یک برس قنادی لعاب را روی کیک بمالید و قبل از برش اجازه دهید کاملا سرد شود.

کیک پرتقالی سیسیلی با استفاده از همه قسمت‌های پرتقال

کیک پرتقالی سیسیلی با استفاده از همه قسمت‌های پرتقال



لینک منبع

مطلب آموزش مرحله به مرحله‌ پخت کیک پرتقالی سیسیلی در سایت مفیدستان.


لینک منبع و پست :آموزش مرحله به مرحله‌ پخت کیک پرتقالی سیسیلی
http://mofidestan.ir/%d8%a2%d9%85%d9%88%d8%b2%d8%b4-%d9%85%d8%b1%d8%ad%d9%84%d9%87-%d8%a8%d9%87-%d9%85%d8%b1%d8%ad%d9%84%d9%87%e2%80%8c-%d9%be%d8%ae%d8%aa-%da%a9%db%8c%da%a9-%d9%be%d8%b1%d8%aa%d9%82%d8%a7%d9%84%db%8c/



نوع مطلب :
برچسب ها :
لینک های مرتبط :


سه شنبه 2 آبان 1396 05:16 ب.ظ
تخفیف ویژه 10 هزار تومنی ریحون!
غذا رو سفارش بدید و 10 هزار تومن تخفیف بگیرید!
برای هر کسی که از لینک شما کد تخفیف رو بگیره هم 10 هزار تومن به حساب شما افزوده میشه!
برای گرفتن تخفیف 10 هزار تومنی مراحل زیر رو انجام بدید:
اول لینک رو باز کنید و کد تخفیف رو کپی یا یادداشت کنید
بعدش برید به صفحه اصلی سایت ریحون reyhoon.com و نرم افزار رو دریافت کنید (با گوشی برید و باید برنامه بازار رو داشته باشید)
بعد از نصب نرم افزار ثبت نام کنید (20 ثانیه طول میکشه نهایت!)
موقع سفارش غذا کد تخفیف رو بزنید تا 10 هزار تومن از هزینه غذا کم بشه.
مثلا 20 هزار تومن غذا سفارش بدید فقط 10هزار تومن پرداخت میکنید.
راستی در ماه مبارک رمضان برای مسافران و معذورین شرعی قبل و بعد از افطار باز است.
سوالی داشتید ایمیل بزنید
موفق باشی!

سه شنبه 2 آبان 1396 01:25 ب.ظ
سلام گلم
وبلاگ خیلی خوبی داری، مطالبت عالین.
اگه دوست داشتی بیا تبادل لینک کنیم
فقط بیا و خودتو لینک کن ^_^
موفق باشی
سه شنبه 2 آبان 1396 01:19 ب.ظ
سلام دوست عزیز وبلاگ خوبی دارید اگه دوست دارید وبلاگ رو تبلیغ کنی به وب من بیا و لینک وبلاگتو ثبت کن تا رتبط بره بالا و یه همکاری دو طرفه داشته باشیم
 
لبخندناراحتچشمک
نیشخندبغلسوال
قلبخجالتزبان
ماچتعجبعصبانی
عینکشیطانگریه
خندهقهقههخداحافظ
سبزقهرهورا
دستگلتفکر


درباره وبلاگ


مدیر وبلاگ : نویسنده
نویسندگان
جستجو

آمار وبلاگ
کل بازدید :
بازدید امروز :
بازدید دیروز :
بازدید این ماه :
بازدید ماه قبل :
تعداد نویسندگان :
تعداد کل پست ها :
آخرین بازدید :
آخرین بروز رسانی :